Hrana in Pijača Brezovica pri Ljubljani

Hrana in Pijača Brezovica pri Ljubljani
GOSTILNA KAVČIČ
Dobra slovenska gostilna z okusno hrano in prijazno postrežbo. Že samo dejstvo, da je za nami 30 let uspešnega del z našo družinsko gostilno, lahko pove veliko o kvaliteti naše ponudbe. Tako so na voljo vsakodnevno sveže pripravljene malice vse od domačih jedi na žlico do klasičnih mesnih. Tako smo znani po pripravi hrane kot so:  domače slovenske jedi, mednarodna kuhinja, jedi iz divjačine, ribje jedi in morski sadeži, vegetarijanske jedi, jedi na žaru…
 
Brezovica pri Ljubljani
 

 

Gostilna Pr Kopač
Prava slovenska gostilna z odlično hrano in prijazno postrežbo v prijetnem domačem ambijentu. Gostilna na robu Ljubljane, v Brezovici, slovi po dolgoletni tradiciji domače gostilne, ki svoje goste dobesedno razvaja s preiskušnimi slovenskimi kulinaričimi dobrotami. Njihovo znanje temelji na bogatih izkušjah. To je začtiti že ob vstopu v njene prostore, ki celo dišjo po domačm. Prvi zapiski o gostilni segajo v leto 1848, ko je bila to še furmanska gostilna. In ko se je napovedovala gradnja žleznice, je takratni gospodar videl v njej grožnjo propada ter rekel: “No, zdaj bo pa treba kopati.”
 
Brezovica pri Ljubljani
 

 

Pizzeria Siciliana
Vabimo vas v prenovljeno pizzerio Siciliana z izboljšano ponudbo.Pizzerija Siciliana se nahaja ob glavni cesti Ljubljana–Vrhnika v kraju Dragomer pri Brezovici.

V domačem okolju s prijetnim vrtom boste lahko poskusili številne vrste pizz, jedi iz krušne peči, solate in sladice.

Nudimo vam: – pice iz krušne peči (več kot 30 vrst pic) – dnevno sveže malice – lazanje – polnjeni šampinjoni – solate – sladice (tortice, tiramisu, vroča čokolada, sadna kupa, sladoled…)

Vabljeni, ne bo vam žal.

 
Brezovica pr Lj – Dragomer
 

 

Gostišče pri Poku
Prejeli smo mednarodno priznanje!V najnovejši izdaji vodiča Gault Millau je bila prvič v zgodovini ocenjena tudi Slovenija. Izmed štirih izbranih slovenskih lokalov smo prejeli visoko oceno dveh klobukov, kar pomeni 15 točk! Ocena je plod dvajsetih let truda, vztrajnosti in kvalitetne ponudbe.

Gostišče z odlično hrano, kot so divjačinske specijaltete, vinsko kletjo in prenočišča v 6 sobah. Ekstaza okusov! Spoznajte najboljše morske in divjačinske jedi v Ljubljani in širši okolici. Prepustite se gurmanskim užitkom in pozabite na stres! Sklenite posel leta! Omogočili vam bomo poslovno okolje, kjer boste ob hrani in pijači dobili navdih ter pogoje, da boste sklenili posel z vašim poslovnim partnerjem.  Vrhunska postrežba! Prepustite se naši strežbi – tako vas ni razvajala niti lastna mati!

 
Brezovica pri Ljubljani
 

 

 

Kašča Mrlačnik – špagetarija in picerija
KAŠČA MRLAČNIK, VAM NUDI RAZNE TESTENINE, NJOKE, LASAGNE, RIŽOTE TER PICE IZ KRUŠNE PEČI.PRIPOROČAMO VAM DNEVNO SVEŽE SOLATE IZ SOLATNEGA BARA TER SLADICE IZ NAŠE KUHINJE.NUDIMO VAM TUDI KOSILA in MALICE.V PRIJETNEM AMBIENTU IN OB DOBRI HRANI VAS PRIČAKUJE PRIJAZNO OSEBJE KAŠČE MRLAČNIK.
 
Brezovica pri Ljubljani
 

  

 

Gostilna in Pizzerija Ponvica
Prijeten ambient v objemu narave boste našli v Gostilni in pizzeriji Ponvica na Brezovici. Poleg čudovitih in slastnih pizz vam nudimo tudi jedi s klasičnega žara, po receptu leskovačkih specialitet. Ob delavnikih vam ponujamo velik izbor malic, pizz iz krušne peči, hišne solate in jedi po naročilu. V redni ponudbi boste poleg ostalih jedi lahko uživali v naši bogati ponudbi: -t-bone steak -florentincec -žrebičkovi zrezki -biftki Ob glasbi, v čudovitem ambientu, dobri hrani in hitri postrežbi bo vaš obisk pri nas nepozabno dožovetje.
 
Brezovica pri Ljubljani
 

 

 

Sobe, Hoteli, Penzioni in ostale namestitve – Brezovica pri Ljubljana z okolico